Finalitza amb èxit l'edició de 2020 de l'Escola d'estiu amb l'organització de GESPA

Paterna ha posat fi a una nova edició de l'Escola d’Estiu en la qual 400 xiquets i xiquetes de la localitat han gaudit de sis setmanes d'activitats en set centres municipals.

“Un any més, el servei de l'Escola d’Estiu que ofereix l'Ajuntament amb l'organització de GESPA, ha permés a centenars de famílies paterneres conciliar la vida laboral i familiar, oferint un espai segur on els menors han pogut gaudir de tota mena d'activitats amb totes les garanties de seguretat sanitària” ha explicat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea.

I és que, enguany, s'han adaptat els protocols per a complir amb les recomanacions preventives anunciades pel Ministeri de Sanitat que han inclòs entre altres mesures: la presa de temperatura diària a tots els alumnes/as, la desinfecció de sabatilles o la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic.

A més, també s'ha limitat el nombre d'alumnes i alumnes per aula i els espais d'esbarjo, aules i menjador s'han dividits per zones segons edats per a evitar aglomeracions.

També les activitats s'han adaptat a la situació actual i els menors han participat en tallers on han pogut personalitzar les seues màscares.

Finalment, el regidor ha volgut destacar l'esforç dels treballadors i treballadores que han participat en l'Escola d'Estiu, 135 entre educadors socials i monitors “gràcies a la seua implicació i bon fer, l'Escola ha sigut un tot un èxit” ha conclòs.