Gespa se suma a l'operatiu especial del Dia de Tots Sants de l'Ajuntament de Paterna

L'Ajuntament de Paterna està ultimant l'operatiu especial que ha preparat amb motiu del Dia de Tots els Sants el pròxim 1 de novembre amb l'objectiu de facilitar a tots els paterners i paterneres la visita al cementeri municipal en tan assenyalada data, i al seu torn, garantir el compliment de totes les mesures anti- COVID-19.

Tal com ha explicat la regidora de Serveis i Neteja, Mercedes Navarro “el Dia de Tots Sants es reforçarà el dispositiu de seguretat amb Policia Local i Protecció Civil en els accessos i hi haurà informadors de Gespa en els voltants del cementeri que donaran a conéixer als visitants les normes sanitàries i de seguretat per a garantir que tots els paterners i paterneres que ho desitgen puguen accedir al cementeri amb les màximes garanties de protecció”.

Entre aquestes mesures es troba la limitació de l'aforament, l'ús obligatori de mascareta i gel hidroalcohòlic i l'accés en grups de 4 persones com a màxim.

A més, les dues portes principals que donen accés al cementeri s'habilitaran una per a entrar i una altra per a eixir i hi haurà línies separadores marcades en el sòl perquè es mantinga la distància de seguretat.

Així mateix, i tal com ja es fa en anys anteriors, l'Ajuntament habilitarà els dies 31 d'octubre i 1 de novembre un autobús gratuït per a facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes fins al cementeri.

També, des del 23 d'octubre i fins a l'1 de novembre, s'ampliarà l'horari d'obertura del cementeri de Paterna, que estarà obert des de les 8 del matí i fins a les 18.30 hores.

Finalment, el consistori ha previst el reforç dels serveis de neteja i desinfecció, que estaran treballant durant tota la jornada per a mantindre el recinte en condicions òptimes.