Tres nous donants en l'última jornada de donació de sang de Gespa en la qual han participat un total de 34 treballadors/es

L'empresa Gestió i Serveis de Paterna, en col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, ha celebrat la seua dotzena jornada de donació de sang per als treballadors i treballadores de l'empresa.

Durant el matí, un total de 34 treballadors i treballadores de les diferents àrees de l'empresa s'han acostat fins al punt de donació que s'ha instal·lat en les oficines centrals de l'empresa al Parc Tecnològic, i que ha comptat amb totes les mesures de seguretat anti-covid.

Del total de participants en aquesta jornada, 3 han sigut nous donants, mantenint la mitjana de les últimes donacions que no han baixat de la trentena de donants.

Les donacions de sang estan incloses en el pla de Responsabilitat Social Empresarial, i s'organitzen dues jornades a l'any. Enguany, i a causa de la situació de crisi sanitària que estem vivint, s'ha fet una crida especial a la participació dels treballadors i treballadores que una vegada més han demostrat la seua solidaritat.