Gespa reconeguda amb el Coet d’Or 2021 per la seua implicació en el desenvolupament de les Festes Majors de Paterna

Dissabte passat, durant la celebració de la gala dels LVII Jocs Florals, l'empresa municipal va ser reconeguda amb el Coet d’Or per la seua implicació en l'organització i desenvolupament de les Festes Majors.

Una distinció que posa en valor el treball i esforç que els treballadors i treballadores de l'empresa dediquen cada any per a garantir el bon funcionament de les festes.

I és que, si alguna cosa caracteritza a Gestió i Serveis de Paterna és la seua clara disposició a millorar la vida dels paterners i paterneres en tots els àmbits en els quals actua, entre els quals es troba l'organització de les Festes Majors.

Un treball que requereix de la implicació dels treballadors i treballadores i que abasta diferents aspectes com el muntatge del Cohetòdrom, la col·locació de les proteccions del carrer Major, l'organització dels concerts de les Festes, el disseny de la cartelleria o la comunicació d'esdeveniments.

A més, també es dóna suport logístic i infraestructura a la Policia Local amb l'objectiu que es complisquen els protocols de seguretat i s'ofereix cobertura a totes les federacions i entitats en el desenvolupament dels actes que organitzen amb motiu de les Festes Majors.