Rècord de participació en la 14a jornada de donació de sang de l'empresa

Els treballadors i treballadores de Gestió i Serveis de Paterna han tornat a demostrar la seua solidaritat participant massivament en la 14ª jornada de donació de sang organitzada per l'empresa.

En total s'han presentat 51 treballadors/as i s'han realitzat 46 extraccions de sang (de les quals 5 han sigut de nous donants), la qual cosa suposa 14 donants més que en l'edició anterior, establint un rècord quant al número participació fins hui.

Amb l'objectiu de facilitar les donacions, s'ha habilitat durant el matí un punt de donació en les oficines centrals de l'empresa situades al Parc Tecnològic, que ha comptat amb totes les mesures sanitàries per a garantir la seguretat dels donants.

Anualment, l'empresa organitza dues jornades de donació de sang que s'emmarquen dins del pla de Responsabilitat Social Empresarial i que tenen un doble propòsit. D'una banda, contribuir a les reserves de sang del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, i al mateix temps sensibilitzar als treballadors i treballadores sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, ja que aqueix xicotet gest ajuda a salvar vides.