Gespa condiciona el cementeri amb motiu de la festivitat de Tots els Sants

Amb motiu del Dia de Tots els Sants els treballadors i treballadores de Zones Verdes i Infraestructures han estat fent treballs de posada a punt per a facilitar a tots els paterners i paterneres la visita al cementeri municipal.

Els treballs han inclòs el condicionament de les zones verdes i l'engalanat del campsant amb la plantació de més de 50 arbustos i 1.200 flors de diferents espècies com a crisantem, ciclamen o brassica.

A més, s'ha pintat la façana, reparat papereres i bancs i s'han disposat noves escales mòbils més segures, còmodes i fàcils d'usar.

Així mateix, s'ha habilitat també circuits d'entrada i d'eixida en les dues portes principals així com línies separadores en el sòl per a garantir la distància de seguretat i s'ha dut a terme un reforç del servei de neteja, que també estarà operatiu durant la jornada de Tots Els Sants per a mantindre el recinte desinfectat i en condicions òptimes.

Finalment, quatre informadors de l'empresa estaran durant els dies en què s'espera major afluència de visites, tant en l'exterior controlant en l'accés al recinte, com a l'interior del mateix vetlant perquè es complisquen les normes de seguretat sanitàries en tot moment.