Paterna reconeguda per la gestió sostenible dels seus espais verds

Paterna ha sigut reconeguda pel projecte Vils en Flor de la Comunitat València per la millora i potenciació dels espais verds de la ciutat.

La regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Merche Navarro, juntament amb tècnics de zones verdes responsables del consistori i de l'empresa pública GESPA va recollir tres Flors d'Honor per la gestió sostenible de les seues zones verdes, durant la gala organitzada per l'Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT).

En concret, el jurat va valorar aspectes com la potenciació dels espais verds urbans, el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat i l'estratègia de promoció turística vinculada als espais verds de la localitat.

D'aquesta manera, es va posar en valor el treball realitzat per l'àrea de Zones Verdes de l'empresa municipal que, a través del servei de Jardineria i Poda, s'encarrega de realitzar el manteniment del patrimoni verd de Paterna amb l'objectiu de preservar un bon estat de conservació i neteja de totes les zones enjardinades.

Per a això, a més utilitzen mètodes de conservació respectuosos amb el medi ambient que van ser valorades pel jurat, així com els projectes de millores duts a terme i que contribueixen a augmentar el valor del patrimoni vegetal de Paterna.