Gespa recapta més de 3.000 euros per a l'Associació Espanyola contra el Càncer de Paterna

Un any més, els treballadors i treballadors de l'empresa han demostrat la seua solidaritat a través de la rifa nadalenca de l'empresa, en la qual s'han recaptat 3.246€ a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Paterna.

En total, es van vendre 1.623 bitllets entre tots els treballadors. El sorteig va tindre lloc de manera telemàtica, dijous passat, 14 de desembre, i es va poder continuar en línia. Les persones agraciades van poder recollir els seus regals durant el vi d'honor organitzat per l'empresa.

Les empreses amb les quals treballa Gespa van ser les encarregades de donar els premis, entre els quals es trobaven pernils, cistelles nadalenques, assortits de vi, dècims de loteria, entrades al circ o plantes, entre molts altres obsequis.

Els proveïdors de l'empresa que han col·laborat amb la donació de regals són: Químicas Redondo, Detail Car, Asindown, Restaurante Cafetería De Luca´s, Kyda Centro de Impresión, Sonepar, Guerrero Ropa Laboral, AME, Tareca, Miguel Pí, MSV, Tal-Rent, Dissai rotulacio, Ecolum, Andacar 2000, Tuberagua, Julmatic, Northgate, Administración Olca, Ferreteria Alborgí, Movus, DLA Ingeniería, Sindel, Wurth, Karlux, Centrocien, RSM, Suproval, Fontanería Ibáñez, Sequiol, Suministros Fongas, Editec, Farmacia 1º Mayo, Chirivita, Cortinas y hogar, Esperanza Cuello, Interim Formación, VK Training, Producciones Airshow, La Bambina Catering, Fabregas, Salvador Escoda, Netya, MP Irrigation, Michalis, SAC Almaco, Andujar y Navarro, Espai Lliure, Produartce, Malco Rent a Car, A Riure, Cerralux, Adequip, Ferreteria El Ferre, Transtel, Metalfix, Valsur, Pinturas Élite, Abonos Conde, Sanchez Soriano Requenario i Ducaval.

L'empresa municipal agraeix als seus proveïdors i als seus treballadors i treballadores la seua solidaritat i el gran acolliment a aquest projecte any rere any.